Een eerdere editie van het evenement op de Markt.
Een eerdere editie van het evenement op de Markt. Foto: Bianca van den Broek

Foodfestival Lekker Uden schuift derde editie naar Hemelvaart 2023

Algemeen 1.219 keer gelezen

UDEN | Het foodevent Lekker Uden is volgend jaar terug van weggeweest. Het evenement wat voorgaande jaren, met uitzondering van de coronajaren, eind augustus/begin september plaatsvond, verschuift de datum naar het Hemelvaartsweekend van 2023.

De officiële start is tijdens de exclusieve businessavond op woensdag 17 mei. Op donderdag 18 mei volgt de feestelijke opening voor publiek. Daarna is Lekker Uden tot en met 21 mei voor iedereen gratis toegankelijk. Dat betekent dat Udense foodartiesten vijf dagen lang hun meest lekkere gerechten voor de bezoekers klaarmaken.

Genieten van het beste uit Uden
Na de drukbezochte edities van 2018 en 2019, kon een derde editie volgens de organisatie, bestaande uit Stichting Food Event Uden, Roem Events en Clap Communicatieregie, niet uitblijven. Het foodfestival moest in de tussenliggende jaren door corona worden uitgesteld. Deelnemende horecazaken zijn onder meer Bellair, De Conversatie, De Eetkaamer, Gastrobar Blitz, Gossimijne, Ons Caffeej, Oonivoo, Sergeant Peppers, Señor PP en Restaurant Cusco. Mirjam van Lamoen, van Stichting Food Events Uden: “We kunnen weer lekker gaan genieten met elkaar tijdens Hemelvaart, een zonnig lang weekend dat van oudsher al zo’n heerlijk horecaweekend is. Om dit te onderstrepen willen we het moment ook benutten om Lekker Uden als regionaal evenement een mooie hernieuwde impuls te geven en een vast moment voor de komende jaren. Wat de ons betreft wordt het: Hemelvaart ís Lekker Uden.”

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant