Entertainment tijdens de laatste editie in 2019. (foto: Henk Lunenburg)
Entertainment tijdens de laatste editie in 2019. (foto: Henk Lunenburg)

BoeCult pakt weer uit met veel muziek en theater

  •   keer gelezen

BOEKEL | Driemaal is scheepsrecht voor de organisatie van het Boekelse evenement BoeCult. Na twee afgelaste edities staat het centrum van Boekel op zaterdag 27 en zondag 28 augustus weer in het teken van cultuur en muziek voor jong en oud.

Het evenement gaat op zaterdag om 18.30 uur van start met het muziekprogramma, waar de bezoekers tot 01.00 uur van kunnen genieten. Op zondag is er naast muziek ook straattheater. Deze dag begint om 11.00 uur. Om 21.45 uur wordt de editie van 2022 afgesloten.

Artiesten
De organisatie heeft weer een mooi muziekprogramma samengesteld. Zo komen de bands ABBA Fever, Baby Blue en De Band Van Tegenwoordig er een groot feest van maken, net als DJ’s Golddiggers en Disco Snolly. Met de bekende Martijn Fischer heeft BoeCult een heuse André Hazes-act te pakken. Dat wordt meezingen!

Straattheater
Goochelaars, dansers, circusartiesten, acrobaten en vele andere acts kwamen de laatste jaren in Boekel voorbij tijdens BoeCult. Ook deze editie staat weer een divers straattheaterprogramma te wachten op de zondag. Zo komt The Dog Marionette een kijkje nemen, die haast niet te onderscheiden is van een echte hond. Of sta jij vooraan bij de voorstelling Contra? Deze vervreemdende circustheatervoorstelling is geschikt voor iedereen vanaf 4 jaar, waarbij je getrakteerd wordt op acrobatiek, mime, theater en maskerspel.

Heel BoeCult Bakt
Aan de kinderen is natuurlijk ook gedacht. Het Sint Janplein in de richting van de Meester van Hooffstraat wordt omgetoverd tot een speelparadijs met allerlei attracties voor de jeugd. Ook kunnen kinderen deelnemen aan de ‘Heel BoeCult Bakt Kindershow’, waarbij de organisatie inspiratie heeft gehaald uit het bekende televisieprogramma ‘Heel Holland Bakt’. Bak je mooiste BoeCult-baksel en breng het mee naar BoeCult. Wie heeft de mooiste taart? Dit bepaalt de vakkundige jury en wie weet win je een hele mooie prijs. Je kunt je kinderen tot en met 13 augustus aanmelden via de website boecult.nl. De show begint om 13.30 uur. Meer weten over het programma? Kijk dan op de website.

Meer berichten