Afbeelding

Gratis: 'Keizer - coachend veranderen'

Zakelijk 140 keer gelezen
UDEN - Bij "Keizer - coachend veranderen" wordt gecoacht met wel een heel bijzonder verdienmodel. Coaching is namelijk gratis! Waarom gratis? Laat dat nu precies de vraag zijn die we stellen aan Cees Keizer, initiatiefnemer van "Keizer - coachend veranderen".

[image=303764]

Sinds enige tijd is Uden een innovatief bedrijf rijker, dat aan de weg timmert met het coachen van ondernemers, managers en particulieren. Laagdrempeligheid staat daarbij op de voorgrond. Bijvoorbeeld, coaching van particulieren is gratis en voor managers en ondernemers worden achteraf de resultaten gewaardeerd. "Mijn passie is coachen", aldus Cees. "Geven is leuker dan nemen en het gevoel om voor anderen iets te kunnen betekenen is niet in geld uit te drukken". Zijn kwalificaties als gepensioneerd manager, oud ondernemer, praktijkvoerend coach én therapeut staan garant voor een verfrissende en succesvolle aanpak. Dat komt vooral tot uiting in korte doorlooptijden en optimale resultaten. "Gratis is zeker waardevol! Ons advies is dan ook om snel een afspraak te maken. De praktijk leert dat je er altijd beter van wordt, juist als het gaat om overleven." Er wordt gewerkt met een professionele no nonsense aanpak met aandacht voor toekomst bepalende trends. "Risico's zijn groot als het businessplan of het management team teveel tegen de stroom in roeit of als je kiest voor al te platgetreden paden".

Dus alle reden om contact op nemen als je voelt dat er meer inzit en je niet precies weet hoe en wat. Ga naar http://www.gratiscoachen.nl en meld je aan.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant