Afbeelding

'White God' in Filmhuis De Pul

Kunst en cultuur 10 keer gelezen
UDEN - Het Filmhuis De Pul draait donderdag 19 maart het drama White God.

[image=303775]

Om het fokken van rashonden te stimuleren, heft de overheid een zware belasting op het houden van bastaards. De dertienjarige Lili wordt om die reden door haar vader gedwongen haar hond Hagen op straat te zetten. Lili krijgt spijt en struint heel Boedapest af op zoek naar Hagen die inmiddels de wreedheid van mensen heeft ontdekt. Hij sluit zich aan bij een groep zwerfhonden die zich klaar maakt voor een opstand tegen alle baasjes. Hun wraak zal zonder genade zijn. Lili is de enige die deze oorlog kan stoppen.
De entree is €8,50 inclusief consumptie. Entree filmpashouders €7,00 inclusief consumptie. Zaal open 19.00 uur, aanvang film 20.00 uur.

Filmhuis De Pul
Het Filmhuis van De Pul staat bekend vanwege de ouderwetse gezelligheid, gastvrijheid en de aandacht voor de niet-alledaagse films voor mensen die zich graag laten verrassen en inspireren. Een vast team van vrijwillige medewerkers maakt zich sterk voor een divers en waardevol filmaanbod in Uden. Filmhuis De Pul vertoond zo’n 40 titels per jaar. De koffie staat klaar en na de film staat er altijd een lekker hapje of nootjes op tafel.

Filmpas
Door voor €25,- een Filmpas aan te schaffen, steunt u Filmhuis De Pul. En wij geven daarvoor graag iets terug: u krijgt de flyer met het maandprogramma thuisgestuurd en u kunt met korting naar elke film inclusief een gratis consumptie! Daarnaast hebben we door het jaar heen leuke acties die exclusief voor Filmpashouders gelden.

Filmhuis De Pul is gevestigd op Kapelstraat 13 in Uden. Voor meer informatie en reservering: www.filmpul.com
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant