Boekjes ontdekken met je baby bij BabyBieb Boekel

  •   keer gelezen

BOEKEL | De BabyBieb in Boekel gaat deze maand weet van start. Met je baby op schoot een boekje ontdekken is leuk en leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van je kind, en het verhoogt de concentratie. Allemaal zaken waar iedereen een leven lang plezier van heeft.

Baby’s kunnen meer dan je denkt. Al vanaf de eerste dag luistert je baby naar je stem. In het eerste jaar ontwikkelt een kind zich snel en leert het veel nieuwe dingen. BabyBieb is bedoeld voor baby’s van 4 tot 17 maanden die nog niet lopen en hun ouder(s). Met babyboekjes, bruikbare tips en leuke activiteiten beleef je met je baby een gezellig moment samen in de bibliotheek. Speellezen noemen we het ook wel. In een rustig tempo gaan we aan de slag met allerlei materialen, liedjes en natuurlijk boekjes. BabyBieb vindt maandelijks plaats op dinsdagochtend in bibliotheek Boekel van 11.00 tot 11.30 uur, inloop 10.45 uur.

De eerstvolgende datum is dinsdag 20 september. De toegang is gratis, aanmelden via bibliotheeklagebeemden.nl is verplicht. Er is ruimte voor drie ouders en hun kindje (en is niet bedoeld voor oudere broertjes en zusjes). Na afloop is er gelegenheid om te spelen en ervaringen uit te wisselen.

Meer berichten