Er zitten maar liefst tien muzikanten in de band.
Er zitten maar liefst tien muzikanten in de band.

Tributeband Pink Floyd brengt show naar Uden

  •   keer gelezen

UDEN | Eén van de beste Nederlandse Pink Floyd bands, Absolutely Floyd komt in het kader van de One World Tour 22-23, A Momentary Lapse of Reason (and more),  op zaterdag 17 september naar Markant Uden.

Pink Floyd was een Engelse rockband die internationale erkenning kreeg voor zijn progressieve psychedelische rockmuziek. De groep evolueerde tot pioniers van de progressieve rock en symfonische muziek. Pink Floyd is bekend door zijn filosofische songteksten, klassieke rockcomposities, experimenten met geluid, grafisch en artistiek vernieuwende hoesontwerpen en niet in de laatste plaats door vele spectaculaire live-concerten.

Diepgewortelde liefde
De tienkoppige band Absolutely Floyd brengt in deze ‘trip down memory lane’ een voorstelling waaruit de diepgewortelde liefde voor de muziek van Pink Floyd spreekt. De combinatie van muziek, een prachtige lichtshow en veelal zelf gemaakte videoprojecties, maken het concert van Absolutely Floyd tot een waar genot om naar te luisteren en te kijken.

Gehele album
De band speelt in dit seizoen het gehele album ‘A Momentary Lapse Of Reason’. Daarnaast zullen natuurlijk andere nummers, en vooral de grote hits, niet ontbreken.

Kaarten
De voorstelling begint om 20.15 uur. Kaarten zijn voor 25 euro te koop via de website van Theater Markant: markantuden.nl. Wil je meer weten over de band? Dan kun je een kijkje nemen op absolutelyfloyd.nl.

Meer berichten