TOP won van MASV. (Foto: Chris van den Dungen)

1D: TOP wint spectaculaire wedstrijd na indrukwekkende minuut stilte

Voetbal 847 keer gelezen

OSS | TOP is de competitie begonnen met een 3-2 overwinning op MASV. Wouter Boons was met twee treffers de grote man aan Osse kant. De wedstrijd begon met een minuut stilte ter nagedachtenis aan selectiespeler Teun Elbers, die afgelopen zomer plotseling overleed in Italië. Zijn vrienden waren aanwezig en staken fakkels af.

Het was een spectaculaire wedstrijd op het kunstgras in Oss. Voor rust scoorde alleen Wouter Boons, maar die 1-0 ruststand was onverdiend. De Arnhemmers lieten namelijk diverse grote kansen liggen op de gelijkmaker. Doelman Just van de Vondervoort hield zijn doel knap schoon. Snel na rust viel wel de 1-1 door Youri Roseboom. TOP kwam echter al binnen een paar minuten opnieuw op voorsprong. De van Erp overgekomen Knud van den Heuvel tekende voor de 2-1. De toeschouwers zagen dat Joey van Wijnhoven er 2-2 van maakte en dat het duel beide kanten opging. Het was TOP dat de drie punten pakte. Boons bekroonde zijn sterke wedstrijd met een tweede doelpunt en zorgde voor de beslissende treffer. Later deze week op deze website een interview met Boons.

Wouter Boons scoorde twee keer.

SC Bemmel - Berghem Sport 5-0
Een valse start voor Berghem Sport. De ploeg van trainer Stef Sijbers ging met 5-0 onderuit bij SC Bemmel.