Afbeelding

Rock The Family in De Pul

Muziek 24 keer gelezen
UDEN - Het zou verboden moeten worden om niet één keer in je leven een popconcert met het hele gezin mee te maken, zo vinden Bazz & Zep, Hippe Gasten en Poppodium Hedon. Daarom bieden zij de kans op zondag 11 januari om 14.00 uur tijdens de familiedag Rock The Family in De Pul.

[image=211736]

Rock The Family begint met een leuk ontvangst door het Hedonteam waarbij iedereen een festivalpolsbandje krijgt en een welkomstborrel. In kleine groepen krijgt iedereen een rondleiding door het gebouw. Alles is te zien: het podium, de ruimtes voor de artiesten (backstage) en je kunt kennismaken met de mensen die achter de schermen werken (crew).
In de podiumzaal staat de DJ klaar om het feest te beginnen: iedereen mag zijn favoriete liedje meenemen waar op gedanst en gefeest kan worden! Het eerste optreden is van Hippe Gasten, de aanvoerder binnen rockmuziek voor kinderen in Nederland met als frontman Jon van den Elsen uit Erp. Na het optreden krijgen de kinderen de kans om kennis te maken met de band en is er tijd om handtekeningen en foto’s te maken.
Als afsluiter van deze middag verzorgen podiumdier Bazz en zijn zoon Zep een interactief programma waar alles wordt geleerd over popconcerten: Kinderen en hun ouders zullen stagediven, pogoën, springen, luchtgitaar spelen en zelf live meespelen op het podium. De entree is 7,50 euro.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant