Afbeelding

Vijf dagen feest bij opening Hoek Promenade

Centrum 75 keer gelezen
UDEN - Alle nieuwe winkels op de hoek Promenade gaan tegelijk open op 25 februari om 10.00 uur. Die dag is het ook de bedoeling dat de huurders van de woningen van Area, de verhuurder zelf en eigenaar Prowinko feest kunnen vieren. En niet alleen die dag, de bedoeling is dat er ook de dagen erna allerlei speciale openingsactiviteiten zijn. Tot in de avonduren.

[image=296779]

Wethouder René Peerenboom vertelt dat het nogal lastig was om alle betrokken partijen samen te laten openen. “Daar moet logistiek alles op afgestemd worden, maar het gaat lukken. H&M was de eerste die zeker wist dat de winkel open gaat op 25 februari, maar de rest heeft zich daar nou ook gericht."
Area heeft nog geen duidelijkheid over de datum van oplevering van de woningen. Zeker is dat dit niet op 10 februari is, wat eigenlijk wel de bedoeling was.
De gemeente Uden en andere partijen gaan samen een publiciteitscampagne voeren om alle aandacht op de voor Uden zo belangrijke opening te vestigen. "Hoe we dat allemaal gaan doen is nog niet concreet. Zeker is dat we een paar dagen lang feestvieren en dat ook ’s avonds de winkels open zijn. We overwegen ook nog een open zondag.”
De zaken die openen in Uden zijn V&D met La Place, H&M, Rabobank, WE family store, Amac en T-Mobile. Een ruimte is nog te huur, maar Peerenboom kan bevestigen dat er serieuze gesprekken zijn met een potentiële huurder.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant