Afbeelding

Opgeven om mee te doen met Muzikaal Uden

Muziek 55 keer gelezen
UDEN - Voor het driedaagse festival Muzikaal Uden zoekt de organisatie artiesten. Van klassiek tot modern. Als ze maar gratis mee willen doen. Onlangs werd bekend dat het financiële gedeelte rond is. Aan de programmacommissie de taak weer een geweldig muzikale indeling te maken.

[image=182284]

Muzikaal Uden is er met de thema’s Klassiek op 29 juni, Jazz en Bigband op 1 juli, Brabants op 3 juli ’s middags en met Show ter afsluiting ’s avonds op 3 juli.
Het doel is een gevarieerd lokaal programma te bieden aan de inwoners van Uden uitgevoerd door artiesten, groepen, koren, orkesten uit de gemeente Uden. De organisatie draagt zorg voor een professioneel podium, met goede geluidsapparatuur, verlichting enzovoorts. De sfeervolle tuin van Brabantzorg locatie Sint Jan zorgt voor een prachtige ambiance, waar elke sessie een enthousiast publiek komt genieten van dit festival voor en door Udenaren. Uit ervaring weet de organisatie dat er veel animo is om op te treden tijdens Muzikaal Uden. De inschrijving sluit op 31 januari.

Geïnteresseerde artiesten, koren, muziek en/of dansgroepen kunnen zich opgeven via (Gijs de Louw).

[image=182093]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant