Afbeelding

Giel de Winter krijgt verrassende 'toespraak'

Kunst en cultuur 16 keer gelezen
UDEN - Giel de Winter is zaterdag tijdens de tweede zittingsavond van De Knoerissen gehuldigd als Groowt Ujes Talent. Een jonge Udenaar die via You Tube zijn talenten toont, het zou best even wennen zijn voor het Udense publiek, maar daar was Roland de Laak die even een bruggetje maakte.

[image=297469]

Met een wervelende ‘Giel de Winter’-rap en breakdance liet de voorzitter van de Knoerissen zien dat de jeugd best leuke dingen verzint en zeker Giel de Winter met zijn StukTV. En ook al trekt Hilversum aan hem, Giel blijft lekker in Uden wonen: “Uden is mijn stabiliteit. In het Gooi wonen? No way!”
Giel was zeer vereerd met de onderscheiding waar ook een jaar lang advies van HR5 bij hoort. Een baan daar op kantoor, dat is niks voor Giel. “Ik heb op kantoor gewerkt, maar als ik dat tot mijn 65ste moet doen …? Ik hou niet zo van het serieuze.”
Toch timmert Giel serieus aan de weg met Stuk TV en veel bezoekers van de zitting zaterdag maakten kennis met zijn filmpjes. Dineren in een achtbaan, de dierentuin bij de moeder van Giel in de huiskamer, Uden kan de gein van Giel best waarderen, zo bleek.

[youtube=cCqRLMbMIFE]

[image=297471][image=297472][image=297473][image=297470][image=297474][image=297475][image=297476]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant