Afbeelding

Tickets business-gala vliegen de deur uit

Zakelijk 38 keer gelezen
UDEN - De tickets voor hét business-gala van Uden, Volkel en Odiliapeel vliegen de deur uit, zo meldt de organisatie: "Het belooft dan ook wel een héél bijzonder business-event te worden. Niet alleen vindt het event plaats op een legendarische plek: Vliegbasis Volkel, ook het programma van die avond zit vol sensatie en boordevol spectaculaire verrassingen, waarbij de sky the limit is. Niet gek dus, dat de tickets de deur uitvliegen."

[image=296708]

Het business event vindt plaats op zaterdagavond 28 maart vanaf 19:45 uur. Voor wie nog een ticket wil bemachtigen: zorg dat je er snel bij bent, want het aantal tickets is gelimiteerd en de organisatie verwacht, gezien de snelheid waarmee ze nu de deur uitgaan, dat ze ruim voor het event zijn uitverkocht. Tickets zijn exclusief verkrijgbaar bij Markant Uden (telefonisch, via e-mail of via het Informatiepunt).

Ondernemerspluimen
Net zoals bij eerder georganiseerde business events, reiken we ook tijdens Secret Mission de Ondernemerspluimen uit. Het hoogtepunt van de avond. Daarbij worden drie ondernemers in het zonnetje gezet: één uit Uden, één uit Volkel en één uit Odiliapeel. "Ondernemers die hun nek uitsteken. Ondernemers die kansen zien in plaats van beren. Ondernemers die denken in termen van ‘the sky is the limit’. Ondernemers kunnen tot 15 februari worden aangedragen via www.businesseventsuden.nl/pluimen."

Vrienden
Secret Mission belooft net als Cirque des affaires (2013) en Burlesque Lounge (2011) een memorabele avond te worden. "Een goed bezocht, gezellig en sensationeel event waarover nog lang zal worden nagepraat door ondernemend Uden, Volkel en Odiliapeel. Dit is voor bedrijven dé kans om bij deze interessante doelgroep in het vizier te komen. En, eerlijk is eerlijk, voor Secret Mission is de steun van vrienden erg belangrijk. Kijk voor de mogelijkheden op: www.businesseventsuden.nl/partners."

Secret Mission is een initiatief van Stichting Business Events Uden, in samenwerking met alle ondernemersverenigingen uit gemeente Uden.

[image=296709]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant