Afbeelding

De Kunstenaars vieren EP in De Pul

Muziek 48 keer gelezen
UDEN - De Kunstenaars vieren de release van hun debuut EP 'Afscheid' uit op vrijdag 6 februari om 21.30 uur met een releaseparty in De Pul. Er zijn optredens van zowel De Kunstenaars zelf, als van Grote Prijs van Nederland winnaar Mongoose. De avond zal gehost worden door Braz.

[image=298106]

De Kunstenaars is een duo dat bestaat uit rapper Mogi en Dj/Producer Oh Jay. Oh Jay werkte in de afgelopen jaren samen met vele internationale artiesten en nationale artiesten als Brainpower, Jean Grae, PMD en U-Gene.
Met de ontmoeting met de exact 20 jaar jongere poëtische Mogi kwam er een frisse wind door deze prestigeuze carriére. Het duo won in augustus 2013 al de Helderheidsbokaal in Rotterdam en het is dan ook de hoogste tijd dat deze kunstenaars muzikaal met hun nieuwe repertoire naar buiten treden.

Mongoose
Een jonge Engelstalige rapper gevestigd in Groningen. Hij staat bekend om zijn rauwe flow en inhoudelijke lyrics. Ook is Mongoose de 1e Groninger ooit die De Grote Prijs van Nederland heeft gewonnen in de categorie HipHop. Mongoose heeft al de voorprogramma's mogen verzorgen voor o.a. HEF. Dope D.O.D, Pharoahe Monch en Jeru the Damaja. De entree is 5 euro
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant