Afbeelding

‘Een blik voor een scherpe blik’ bij Van Hout

Zakelijk 31 keer gelezen
UDEN - Klanten van Optiek van Hout in Uden die van zaterdag 14 maart tot en met zaterdag 11 april een bril kopen, kunnen het montuur betalen met blikken voedsel*. “U betaalt dus alleen de glazen. Bovendien helpt u er anderen mee, want deze blikken schenken wij aan Stichting Kansarmen Roemenië”, laat Van Hout weten.

[image=303062]

Gedurende de actieperiode zijn onze monturen voorzien van kleurstickers die u vertellen hoeveel blikken een montuur 'kost'. “Een montuur met gele sticker koopt u voor acht blikken, een blauwe sticker staat voor zes blikken en met een montuur met een rode sticker loopt u de winkel uit voor slechts vier blikken. Er mag van alles in zitten, van soep tot groente, vlees of fruit. Voorwaarde is wel dat de inhoud voor mensen bedoeld is en eetbaar moet zijn. De houdbaarheidsdatum moet dus in de toekomst liggen. De actie geldt bij aankoop van een complete bril, waarbij u alleen hoeft te betalen voor de brillenglazen. Dit is een uitgelezen kans om bv. een reservebril, computerbril, leesbril, sportbril of bril bij je lenzen aan te schaffen.”

Doel
Alle blikken worden gedoneerd aan Stichting Kansarmen Roemenië. “Al deze blikken gebruiken we uiteraard niet om onze eigen voorraadkast mee te vullen. Ze gaan naar kansarmen in Roemenië. We ondersteunen de stichting al enkele jaren. Zij zetten zich belangeloos in voor de Roemeense bevolking. Met uw nieuwe bril en scherpe blik(ken) draagt u dus bij aan dit initiatief. U een scherpe blik, zij een blik voedsel!”

*Vraag in de winkel naar de voorwaarden
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant