Afbeelding

Van den Bosch Tuin & Terras opent nieuwe locatie

Zakelijk 47 keer gelezen
UDEN - Van den Bosch Tuin & Terras opent komend weekend aan de Kromstraat 6 in Uden een splinternieuw bedrijf met zowel binnen en buiten bijzondere showtuinen. “Alles in wat een tuin zit en wat je geen water hoeft te geven, verkopen wij hier”, vertelt Wilbèr van den Bosch. “Maar wat we vooral verkopen is emotie. Mensen komen hier om sfeer te proeven: ‘Zó moet mijn tuin er uit zien! Dit wil ik!’”

[image=303770]

Een prachtig nieuw pand, niet meer in Volkel, maar aan de Kromstraat in Uden. Daar heeft Wilbèr van den Bosch zijn magazijn en showroom bij elkaar en hij is er trots op: “We lopen nu helemaal voorop in de markt: de formule, de uitstraling, de inrichting, we worden al gekopieerd!”
Hoe mooi ook het pand, nog meer bijzonder zijn de showtuinen. “Daar zijn we een half jaar mee bezig geweest”, vertelt Wilbèr. “Alle producten die we verkopen, kunnen we projecteren in zo’n tuin. We hebben de ‘low budget-tuin’, de ‘keramische tuin’ waar echte keramiek in verwerkt is, een ‘organische tuin’ waar veel rondingen in zitten en een, zoals hoveniers het zeggen, ‘30-60’- tuin, waar alles schuin ligt. Die verhouding moet je altijd terug laten komen. Doe je dat niet, krijg je een onrustige tuin.”

Voor iedereen
Sfeer en beleving dus, mét gratis wifi. “Zodat de klant meteen kan zien wat er bij de concurrenten duurder is. Als het daar goedkoper is, krijgen ze het van ons voor dezelfde prijs mét een cadeautje erbij. We doen het niet goedkoper, want we zijn al een prijsvechter. Dat is ook de reden dat we doeken op het pand hebben gemaakt. Zonde van het pand, vond de architect, maar we laten zien dat we de mensen met een kleine portemonnee óók bedienen. Door die doeken is de drempel lager. ‘Sierbestrating vanaf 9,95!’ Want we zijn niet veranderd. We zitten alleen in een andere jas en het kan dan wel een pak zijn, we gaan toch in dat pak verven en schilderen. Het ziet er allemaal netjes en gelikt uit, maar we kunnen met elke prijs mee!”

Hoveniers
Ook topmerken als Verasol veranda’s en Royal Grass geloven in het concept van Van den Bosch Tuin & Terras net als honderd hoveniers voor wie Wilbèr een heel nieuwe formule heeft bedacht: “Zij kunnen straks hier met hun klanten 24 uur per dag, zeven dagen in de week in onze showtuin terecht, binnen en buiten. ‘Mijn showtuin is jullie showtuin!’, heb ik gezegd. De hoveniers hebben een eigen toegangscode en een eigen paviljoen. Daar kunnen ze met hun klanten alles bespreken en meteen de tegels laten zien, het kunstgras, schuttingen, bestrating, tuinmeubels, waterornamenten, bloembakken en alle andere producten. We zijn een verlengstuk van de hovenier en de hovenier is een verlengstuk van ons geworden. We hebben ook een winkel met hoveniers- en stratenmakersgereedschap, puur voor de vakman, maar een particulier die een schop wil die zijn leven lang meegaat, kan er ook terecht.”

Van den Bosch Tuin & Terras pakt flink uit tijdens de feestelijke opening van de nieuwe locatie op zaterdag 21 maart en zondag 22 maart van 10.00 tot 17.00 uur. Er is veel tuinvoordeel en vertier, ook voor kinderen. “Dat hebben we altijd al met een kinderbioscoop en een speeltuintje, maar nu hebben we wat extra dingen als een luchtkussen.”

[image=303769]

[image=303771]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant