Afbeelding

Open Dag bij BrabantZorg Sin Jan

Gezondheid 97 keer gelezen
UDEN | Sint Jan zet zaterdag 21 maart van 13.00 tot 16.00 uur haar deuren open voor bezoekers tijdens de Open Dag van Zorg en Welzijn. Het thema op deze dag is ‘Sint Jan als centrum van ontmoeting’. Sint Jan laat graag zien dat zij een open ontmoetingscentrum is voor alle mensen in het centrum van Uden, met in het bijzonder senioren. De Open dag is bedoeld voor bewoners uit Uden en de regio, zowel potentiele bewoners, toekomstige klanten en bezoekers, als eventuele nieuwe medewerkers, werkzoekenden en vrijwilligers.

[image=85238]

Sint Jan laat u graag kennismaken met:
Het wonen en de zorg op de verzorgingsafdelingen en de verpleegafdelingen in Sint Jan en kleinschalig wonen in MuzeRijk.
Het aanbod van verenigingen binnen Sint Jan zoals koersbal, sjoelen, knikker sjoelen, braintrainer, de internethoek en het aanbod van BrabantZorg Reizen.
Het aanbod vanuit het ‘Culinaire Centrum Sint Jan’. Het café en ontmoetingsplaats ‘De Ontmoeting’. Frontcooking tijdens de lunch en het diner, maar ook de catering mogelijkheden voor gasten en groepen.
De maaltijdservice in de wijk en er is de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de centrale keuken.
De mogelijkheden om te kunnen bewegen in de fitnessruimte, de Beweegtuin en de ondersteuning van de buurt bewegingscoach.
Het aanbod van de kapsalon, de kinderopvang Kiobra en het Winkeltje.
Het aanbod voor dagopvang op de zorgboerderij De Lisse, De Zonneroos, De Bloesem en De Lelie.
Het aanbod door buurtteams thuiszorg Uden, het regionaal verpleegkundige team en het aanbod van BrabantZorg Schoon.
Natuurlijk is er ook informatie vanuit P&O, opleidingen, zorgzuster, klantenservice en natuurlijk niet te vergeten de informatie voor en door vrijwilligers.

Ook Sint Petrus in Boekel en Laarstede in Nistelrode hebben een open dag
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant