Afbeelding

'Kijk enorm uit naar Business Event Uden'

Zakelijk 20 keer gelezen
UDEN | Het Business Event in Uden komt er weer aan. Al wekenlang is het businessevent op de Volkelse luchtmachtbasis, waarbij ondernemers uit Uden, Volkel en Odiliapeel in het zonnetje worden gezet, stijf uitverkocht. Thema tijdens het event op zaterdag 28 maart is ‘Secret Mission’ en dus weet nog niemand hoe het programma in elkaar steekt. Ook directeur Erik Jansen van partner Rabobank Uden Veghel niet. “Maar de organisatie weet er elke twee jaar iets unieks van te maken, dus ik kijk er weer enorm naar uit”, aldus Jansen.

Door Martijn Schwillens

[image=304096]

Rabobank Uden Veghel liet tijdens de vorige editie van het Business Event Uden in 2013 al weten ook bij de komende editie weer een belangrijke partner te zijn. “Als coöperatieve bank willen wij graag een rol spelen in het verbinden en stimuleren van lokale bedrijven”, onderschrijft Jansen. “De belangrijkste reden voor ons om het event te sponsoren, is de mogelijkheid voor bedrijven om te netwerken, zodat ze zich blijven ontwikkelen en vooral ook leren van elkaar. Daar levert de Rabobank graag een bijdrage aan, want het is bijzonder knap als je in deze tijd ondernemer wilt en durft te zijn. Je moet als ondernemer tegenwoordig erg creatief zijn en dat verdient een pluim. Daarom zijn activiteiten zoals deze erg belangrijk.”

Originaliteit
Jansen is complimenteus over de organisatie. “Ze weten elke twee jaar weer een enorme happening te maken van het Business Event. Twee jaar geleden was dat zo met ‘Cirques des Affaires’ en deze keer met ‘Secret Mission’. De frequentie van eens in de twee jaar is ook prima, want het niveau van het Business Event is zeer hoog en het is maar de vraag of het anders nog op deze manier georganiseerd en neergezet kan worden. Afgaande op de vorige editie gaat het weer een uniek evenement worden. Belangrijk is dat ondernemers elkaar in een informele setting kunnen treffen en onder het genot van een drankje kunnen bijpraten. Daar zijn natuurlijk meer gelegenheden voor. Hier komt echter alles bij elkaar: kleine en grote ondernemers uit verschillende branches. Het gezelschap is een echte mengelmoes van ondernemers. En lekker informeel, met een formeel programma op het podium.”

Ondernemerspluim
Tijdens het Business Event worden drie prijzen - de zogeheten pluimen - uitgereikt. Het gaat om een Ondernemerspluim voor Uden, Volkel en Odiliapeel. “Het zijn aparte dorpen, met grote verschillen qua gemeenschap en het type ondernemingen en winkels. Ik vind het een meerwaarde dat er verschillende prijzen zijn, want elke ondernemer heeft nu kans. Dat is zeer positief”, zegt Jansen, voor wie het de tweede keer wordt dat hij acte de presence geeft op het Business Event in Uden. “Ik kijk er enorm naar uit om samen met de organisatie en luchtmachtbasis de deuren te openen van de missie die ondernemers dichter bij elkaar brengt.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant