Afbeelding

‘My Old Lady’ in Filmhuis De Pul

Kunst en cultuur 19 keer gelezen
UDEN - In het Filmhuis van De Pul in Uden draait donderdagavond 26 maart en vrijdagochtend 27 maart My Old Lady’

[image=304150]

Mathias Gold, een berooide New Yorkse schrijver, erft van zijn vader een waardevol appartement in Parijs. Hij reist direct naar de Franse hoofdstad met het doel dit te verkopen. Daar ontdekt hij echter dat een oude dame, Mathilde, met haar dochter Chloé in het appartement woont. Een Franse wet schrijft voor dat hij het huis pas mag verkopen na Mathilde's overlijden. En dit is niet de enige verrassing voor Mathias, die tot de ontdekking komt dat hij zijn vader nauwelijks heeft gekend.
Entree €8,50 inclusief consumptie. Entree filmpashouders €7,00 inclusief consumptie. Donderdag zaal open 19.00 uur, aanvang film 20.00 uur / Vrijdag zaal open 09.15 uur, aanvang film 10.00 uur.

Filmhuis De Pul
Het Filmhuis van De Pul staat bekend vanwege de ouderwetse gezelligheid, gastvrijheid en de aandacht voor de niet-alledaagse films voor mensen die zich graag laten verrassen en inspireren. Een vast team van vrijwillige medewerkers maakt zich sterk voor een divers en waardevol filmaanbod in Uden. Filmhuis De Pul vertoond zo’n 40 titels per jaar. De koffie staat klaar en na de film staat er altijd een lekker hapje of nootjes op tafel.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant