Afbeelding

Inschrijving Pinkstertoernooi Odiliapeel geopend

Sport 98 keer gelezen
ODILIAPEEL - Het vierde weekend van mei, tijdens Pinksteren, is het weer zo ver: Het TFC Pinkstertoernooi. Dit tweedaagse volleybaltoernooi op 23 en 24 mei in Odiliapeel is een feest voor de hele familie. Van jeugdspelers tot oudgedienden en van professionals tot amateurs: iedereen is welkom in het gastvrije Odiliapeel.

[image=134058]

Net als in voorgaande jaren keert het Pinkstertoernooi, ook bekend als familietoernooi, ook dit jaar terug naar Odiliapeel. Op het sportpark van het gastvrije dorp liggen op 23 en 24 mei de volleybalvelden klaar om bespeeld te worden. Hierop worden op zaterdag 3x3 en zondag 6x6 wedstrijden gespeeld. Voor de jeugd organiseert de toernooicommissie wedstrijden in de vorm van smashbal.

Activiteiten en inschrijving
Naast het volleybal biedt het TFC-Pinkstertoernooi ook genoeg andere activiteiten. Op de vrijdagavond vindt de aftrapt van het toernooi plaats met het gebruikelijke Pinkstertoernooi-café, waar het bier en het fris deze avond maar €1,- kost. Op de avond van 23 mei treedt coverband Barracuda op voor een knallend einde van de zaterdag (www.barracuda-rock.com). Op deze avond is iedereen welkom vandaar dat de entree gratis is. Voor de allerkleinsten zijn er divers toestellen en activiteiten.
Meer informatie over het toernooi en het inschrijven staat op www.terraforza.nl, onder het kopje toernooien/TFC Pinkstertoernooi. E-mail: .
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant