Afbeelding

Voet&winkel neemt Vlemminxx Personal Shoe over

Zakelijk 558 keer gelezen
UDEN - Voet&winkel is de trotse nieuwe eigenaar van Vlemminxx The Personal Shoe. Eind 2014 gaf eigenaar Edward Bevers aan dat hij wilde stoppen met het bedrijf dat 35 jaar geleden werd opgericht door Cees Vlemminx. 1 Maart vond de officiële overdracht plaats.

[image=304203]

Vlemminxx The Personal Shoe uit Uden heeft zijn sporen verdiend met het handmatig vervaardigen van sandalen, mocassin schoenen en steunzolen. “De Vlemminxx sandaal is een begrip in Nederland. Met de overname blijven de fantastische producten van Vlemminxx voor de trouwe en tevreden klanten beschikbaar en blijft de opgebouwde techniek en ervaring behouden. Inmiddels zijn de mensen van voet&winkel door diverse kennis- en trainingsdagen volledig op de hoogte van het Vlemminxx concept. Voortaan kunt u dus bij voet&winkel terecht voor uw Vlemminxx sandalen, schoenen en steunzolen”, laat Voet&winkel weten.

Alles onder één dak
Voet&winkel levert al sinds 1991 podotherapie, semi- en orthopedische schoenen, steunzolen, therapeutisch elastische kousen, braces, (medische) pedicurebehandelingen, modische comfortschoenen en wandelschoenen.
“Afgelopen najaar opende voet&winkel een voor Brabant uniek voet&beweegcentrum met een ultramodern looplab. Hier leveren dertig gespecialiseerde medewerkers de allerbeste zorg op het gebied van gezond en comfortabel lopen. De overname van Vlemminxx past perfect in de ambitie van voet&winkel om de allerbeste zorg voor grote en kleine voetproblemen voor iedereen bereikbaar te maken.”

Open Huis Dagen
Tijdens de Open Huis Dagen op vrijdag 27 en zaterdag 28 maart kunnen klanten, onder het genot van een hapje en een drankje, kennismaken met de fameuze Vlemminxx sandalen. “In de eigen werkplaats kunt u zelf zien hoe de producten worden vervaardigd. Daarnaast kunt u zien en ervaren wat voet&winkel allemaal nog meer te bieden heeft.”

Kijk voor meer informatie op www.voet-en-winkel.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant