Afbeelding

Halve finale Battle Of The Tribute Bands in Pul

Muziek 113 keer gelezen
UDEN - In poppodium De Pul in Uden strijden zaterdag 28 maart vijf tribute-bands van Volbeat, CCR, Green Day, Blink-182 en John Mayer om een plek in de landelijke finale van The Battle Of The Tribute Bands.

[image=304220]

Vanuit vijf voorrondes in het hele land zijn vijf jurywinnaars en vijf publiekswinnaars gekomen die in de twee halve finales in Weert en Uden gaan strijden om een plek in de finale. Het publiek zal door middel van stembiljetten bepalen welke band er als publiekswinnaar doorgaat naar de grote finale. Programma 2e halve finale op zaterdag 28 maart in De Pul te Uden: 16 Dollars (Volbeat), Mr. Callahan (CCR), Dookie (Green Day), Flink 82 (Blink-182) en Born and Raised (John Mayer). De finale is op zaterdag 18 april in de DRU Cultuurfabriek te Ulft.

Prijzenpakket
Deelnemende bands strijden uiteindelijk om een heel mooi prijzenpakket waaronder een clubtour, professionele fotoshoot, backdrop en een festivaltour langs festivals als Huntenpop, Coverland, Nirwana Tuinfeest en Koempelrock.
The Battle Of The Tribute Bands is een nieuw initiatief met als doelstelling om talentvolle Tribute Bands een kans te geven zichzelf in de kijker te spelen en een springplank te bieden richting het echte werk in het live circuit. Het is tevens de eerste bandcompetitie die specifiek gericht is op tribute bands, waarbij coverbands in de huid kruipen van één band/artiest.

Tickets
Tickets in de halve finales kosten €8,-in de voorverkoop en zijn te bestellen via www.facebook.com/battleofthetributebands. Kaarten aan de dagkassa kosten €10,-. Zaal open 19.30 uur. Meer info via www.livepul.com.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant