Afbeelding

Singer Songwriter Sunday in De Pul

Muziek 63 keer gelezen
UDEN - De Singer Songwriters Jeroen Kant, Kiki Schippers, Rex Pharao en Bente spelen zondag om 16.30 uur in De Pul te Uden! De Grote Zaal wordt omgetoverd tot een knusse en gezellige woonkamer. Voor de hapjes tussendoor wordt gezorgd en kan men een heerlijke kop soep kopen! Er zijn slechts 120 zitplaatsen beschikbaar. De vorige editie was compleet uitverkocht.

[image=304221]

Jeroen Kant
De pers sprak van “een onmiskenbaar groot talent”. Er werden lijnen getrokken met Dimitri van Toren, Bram Vermeulen en Boudewijn de Groot, maar bovenal is Jeroen gewoon zichzelf. Hij bereikte het grote publiek na onder andere zijn deelname aan De Beste Singer Songwriter van Nederland.

Kiki Schippers
Gewapend met sterke liedjes over liefde, dorst en dood gaat ze op zoek naar blinde vlekken en ongeziene gasten. Eind 2014 won ze de Publieksprijs én de Persoonlijkheidsprijs bij Cabaretfestival Cameretten.

Bente
Bente schrijft liedjes sinds haar 12e. Inmiddels is ze 14 jaar en zong ze al met Tim Knol op Into The Great Wide Open, ze is Serious Talent bij 3FM, vier keer te gast bij De Wereld Draait Door en heeft ze gespeeld in Paradiso en Patronaat. Tevens was Bente te zien tijdens het muziekprogramma The Voice - Kids.

Rex PharaoDit duo bestaat uit Merijn van Haren (zanger Navarone) en Robin Borneman (ex-Dearworld). Samen maken ze prachtige gitaarliedjes. De stemmen passen perfect bij elkaar en zorgen regelmatig voor kippenvel.

Zaal open 16.00u. Aanvang 16.30u. Voorverkoop €10,-,- (excl. servicekosten). Eventuele dagkassa €15,- Meer info en tickets via www.livepul.com
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant