Afbeelding

Ondernemerspluimen uitgereikt op 'Secret Mission'

Zakelijk 236 keer gelezen
VOLKEL - Tijdens het uitverkochte businessevent Secret Mission op Vliegbasis Volkel zijn vanavond de Ondernemerspluimen uitgereikt. De pluimen gingen naar Bart Zegers en Hans Dominicus van Wiltec in Uden; Jan, Mario en Rini van Boxtel van het gelijknamige bedrijf in Volkel en Ronnie Braks uit Odiliapeel. Zij hebben de afgelopen tijd met hun onderneming laten zien dat 'the sky the limit is'.

[image=304388]

De ondernemers achter deze drie bedrijven verdienen de pluim omdat zij - net zoals de organisatie van het businessevent - het ‘circus’ achter zich hebben gelaten en bewijzen dat 'the sky the limit' is. Ze zien kansen in plaats van beren, steken hun nek uit en maken het onmogelijke mogelijk, zo blijkt uit het oordeel van collega-ondernemers en de jury.

Wiltec
Als het gaat over groot denken, kun je niet om Wiltec heen. Met de verhuizing naar het voormalige EMI-gebouw vestigde dit bedrijf alle aandacht op zich. Uden was onder de indruk. En ook op andere fronten doet Wiltec van zich spreken. Zo is het bedrijf al drie jaar op rij uitgeroepen tot Best Managed Company. Typerend is de daadkracht, maar vooral ook de wijze waarop het bedrijf meebeweegt met de markt. Het aanpassingsvermogen is uniek, net zoals de mentaliteit. “Een gouden formule voor buitengewone prestaties”, zo oordeelde de jury. Bart Zegers en Hans Dominicus, die samen de directie van Wiltec vormen, namen de pluim in ontvangst.

Van Boxtel Volkel
De pluim voor Volkel ging naar de broers Jan, Mario en Rini van Boxtel van Van Boxtel Volkel. Een bedrijf met meerdere disciplines dat in de luwte opereert, maar een indrukwekkende staat van dienst heeft opgebouwd. Begonnen vanuit de elektrotechniek, maar inmiddels breed actief in de industrie, ook op het gebied van kunststof. Van Boxtel Volkel bestaat uit vier bedrijven: Van Boxtel Elektro, Van Boxtel Kunststof, Van Boxtel Groothandel en Van Boxtel Trading.

Ronnie Braks
Een rasechte ondernemer, met meerdere bedrijven in de rundveehouderij, varkenshouderij en stallenbouw; dat is Ronnie Braks uit Odiliapeel. Een man die onderneemt in binnen- en buitenland, maar zich bovenal ‘gewoon boer’ voelt. Ronnie Braks laat al jaren op rij zien dat the sky the limit is. Hij is de laatste twaalf jaar gigantisch gegroeid in een branche waar elke tien jaar de helft stopt. In de landbouw bevindt hij zich qua groei in een buitencategorie, met al sinds 2003 elke drie jaar een verdubbeling qua bedrijfsomvang.

De procedure
De (winnende) ondernemers zijn eerst voorgedragen door collega-ondernemers en vervolgens door twee selectierondes gekomen. Daarbij had Het Platform, waarin vrijwel alle ondernemersverenigingen van de gemeente Uden zijn vertegenwoordigd, de beslissende stem.

[image=304386]

[image=304387]

[image=304385]

[image=304389]

[image=304390]

[image=304391]

[image=304392]

[image=304393]

[image=304394]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant