Afbeelding

Geslaagde première toneelvereniging Dorpsgenot

Kunst en cultuur 27 keer gelezen
BOEKEL - Toneelvereniging Dorpsgenot uit Boekel speelde woensdag haar première in een goedgevuld Nia Domo. Van begin tot eind werd en volop gelachen door het publiek tijdens de komedie ‘Van je familie moet je het hebben’ van Carl Slotboom. Vandaag en morgen om 20.00 uur wordt dit stuk nog twee maal op de planken gebracht en er zijn nog kaarten

[image=303211]

Hoofdpersoon is Peter van Engelen, een vooraanstaand politicus van onbesproken gedrag, die op het punt staat partijleider te worden. Vlak voor de verkiezingen breekt de hel los…. Allereerst komt onverwachts zijn, erg opdringerige, schoonmoeder logeren. Zijn beste vriend verdenkt hem van een verhouding met de beste vriendin van zijn vrouw en als klap op de vuurpijl duikt er plotseling een onbekende zoon op uit een vroegere relatie. En hij komt niet alleen……! Als de vriendin van zijn vrouw ook nog begint met verdachtmakingen, wordt het hem allemaal te machtig. Zijn politieke carrière hangt nu wel aan een héél dun draadje.
Een bijzonder hilarisch en doldwaze komedie met verrassende wendingen, maar zeker ook een erg actueel toneelstuk.

Kaarten kosten vijf euro in de voorverkoop en in de zaal 6,50 euro. Kinderen tot en met twaalf jaar mogen gratis naar binnen. Kaarten zijn te koop bij Jos Biemans (06 - 30 25 28 23/).
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant