Skunk-mannen winnen bij Terraveen

Sport 71 keer gelezen
ODILIAPEEL - In de opmaak naar de promotiewedstrijden wilde Skunk de vorm vasthouden en in de resterende wedstrijden in winst omzetten. Zaterdag moesten de Veghelaren op bezoek naar de nummer drie van de competitie: Terraveen, waar in Odiliapeel een ware derby werd gespeeld. Setstanden: 25-19, 24-26, 21-25, 14-25.

[image=304406]

Terraveen begon serverend sterk. Een uitstekend serverende spelverdeler zorgde al vroeg in de set voor een achterstand van Skunk. Een slechte pass en aanval was het gevolg. Terraveen kon hier gemakkelijk van profiteren en wist de set gemakkelijk binnen te halen. Vanaf set twee begonnen de bezoekers anders te spelen. Een betere service en slimmere aanval zorgde voor een minder sterk Terraveen. Ondanks een opleving van de ploeg uit Odiliapeel in het laatste deel wist Skunk de set toch binnen te halen.

[image=304405]

Vormbehoud
Ook de derde set ging relatief eenvoudig in de Veghelse tassen. Meer tactische ballen afgewisseld met harde aanval zorgde voor een ontregelde verdediging van Terraveen. In de vierde set gaven de gastheren het op en was de winst voor Skunk. Er zijn nog twee competitiewedstrijden in aanloop naar de promotiewedstrijden. Ook daarin wil men vormbehoud tonen. Na het paasweekend speelt Skunk weer een uitwedstrijd om 14.45 in Gennep tegen de Flamingo’s.