Afbeelding

Wolbert fysiotherapie opent in Boekel

Zakelijk 405 keer gelezen
UDEN - De fysiotherapeuten van Wolbert fysiotherapie nemen hun intrek in een nieuwe vestiging aan St. Janplein 2 in Boekel. Wolbert fysio is een centrum voor fysiotherapie, sport- en beweegzorg. De praktijk biedt een breed scala aan zorg; manuele therapie, sportfysiotherapie, maar ook de patiënt met chronische aandoeningen zoals Parkinson, MS, Diabetes en COPD krijgt de beste zorg door de fysiotherapeuten van Wolbert.

[image=304460]

De missie van Wolbert fysiotherapie is om bij het eerste bezoek in kaart te brengen welke zorg de patiënt nodig heeft en daar een passende therapeut aan te koppelen. Als daarvoor extra onderzoek nodig is, kan door het maken van echo`s van onder andere spieren, pezen en gewrichten een zeer nauwkeurige analyse gemaakt worden alvorens van start te gaan met de therapie. Toepassingen als shockwave en de RSQ 1 training zijn vernieuwingen die vanuit de topsport komen en nu ook in Boekel mogelijk zijn. Hiermee kunnen de fysiotherapeuten een topsportwerkwijze bieden voor iedereen.
Luuk Oomen, locatiemanager in Boekel: “We gaan met een breed opgeleid team van start en willen de Boekelse patiënt en die uit de omgeving optimaal bedienen met een duidelijke visie. Met zeer moderne trainingsfaciliteiten komt de begeleiding van de recreant, de sporter en de oudere patiënt volledig tot zijn recht. We proberen de drempel voor iedereen zo laag mogelijk te houden.”

Voor meer informatie of het maken van een afspraak: of 0492 - 714 590. Tevens te volgen op Facebook of via www.wolbert-fysio.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant