Afbeelding

Open dagen Brabantse Hoeve met Pasen

Zakelijk 177 keer gelezen
VOLKEL - De Brabantse Hoeve, het inmiddels bekende horecabedrijf aan de Zeelandsedijk in Volkel, bestaat zes jaar. Tijdens Pasen 2009 opende het bedrijf zijn deuren. Eigenaar Hugo van Zutphen is elke dag bezig om zijn gasten die typische Brabantse gezelligheid en gastvrijheid te laten ervaren. Op eerste en tweede paasdag, op 5 en 6 april, is iedereen welkom om zelf de unieke sfeer van de Brabantse Hoeve te ervaren tijdens de open dagen.

[image=304464]

De Brabantse Hoeve trekt als authentieke B&B-boerderij intussen erg veel bezoekers, waardoor de hotelkamers, vergaderruimte en het oud-Brabantse Koffiehuys met terras nagenoeg elke dag bezet zijn. Ook als trouwlocatie is de hoeve erg in trek; veel bruidsparen besluiten hier hun jawoord te geven.

Open
Met Pasen staan de deuren van de Brabantse Hoeve wagenwijd open en is iedereen van harte welkom om een kijkje te nemen in deze accommodatie. “Ga eens in de bedstee liggen of bekijk ‘de geut’, de boerderijkeuken. Bezoek het nieuwe pizzaplein én de biechthoek. Waar zondaars de genuttigde kloosterbiertjes en ‘zalige zonde uit de Maashorst’ kunnen opbiechten.”
Ook voor de kinderen is er van alles te doen: in de speelweide zijn 'oud-Brabantse spellen' in de aangrenzende speeltuin. De paashaas is van de partij en er zijn levende kuikentjes om te knuffelen.

Open dagen: eerste en tweede paasdag van 11.00 tot 17.00 uur, Zeelandsedijk 29 Volkel. www.brabantsehoeve.nl of 0413-275070.

[image=304465]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant