Afbeelding

PSV-watcher Thijs Slegers naar UDI

Sport 90 keer gelezen
UDEN - PSV-watcher Thijs Slegers is vrijdag te gast - samen met Andy v.d. meijden - bij UDI’19 en zal actueel PSV nieuws delen met de aanwezigen. Na het vastleggen van Andres Guardado spelen er momenteel meer contractbesprekingen bij PSV. Recente nieuwe ontwikkelingen over PSV zal Thijs vrijdag 3 april bij UDI uit de doeken doen, aldus Thijs.

[image=304850]

Ook Kurt Westerman wacht op Andy die vrijdag 3 april in de kantine van UDI’19 optreedt samen met Thijs Slegers. De kameel bij UDI’19 met het bord “Ik wacht op Andy”, verwijst naar de roerige periode van Andy bij Internazionale in Italië. Daar kreeg Andy een kameel cadeau van zijn vrouw. Andy trof de kameel aan in zijn garage. “Dat wist ik niet. Ik kwam thuis, reed mijn auto de garage in en toen begon dat beest ineens te brullen als een gek. Ik schrok me dood.” Inmiddels is de zeventienvoudig international weer een gewone burger. Hij is gelukkig en heeft een bijzonder aangrijpend verhaal te vertellen. Nooit was een Nederlandse profvoetballer zo openhartig. Kom op vrijdag 3 april naar de kantine van UDI, waar Andy van der Meijde en PSV watcher Thijs Slegers een avond vol hilarische voetbalverhalen en actueel voetbalnieuws presenteren.

De kantine aan Parklaan 4 in Uden is op vrijdag 3 april voor de show “Geen Genade”om 19.00 uur open en de entree is gratis.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant