Afbeelding

Open dag bij Van Vliet Zeeland

Zakelijk 361 keer gelezen
ZEELAND - Voor kunststof kozijnen moet je bij Van Vliet Kunststoffen zijn. Al heel veel mensen weten dat. Maar van Vliet Kunststoffen heeft veel meer in huis. Terrasoverkappingen, zonwering, insectenwering, rolluiken, dakkapellen, rolgordijnen, lichtstraten, serres en sectionaal deuren staan uitgebreid ten toon gesteld in de showroom in Zeeland.

[image=304853]

Van Vliet Kunststoffen speelt in op de nieuwe trend huisautomatisering. Alle RTS of IO aangestuurde motoren kunt u op afstand aansturen met de Tahoma box van Somfy. “U ontvangt bericht terug op uw smartphone of tablet of de gedane actie is uitgevoerd. Ook op het gebied van binnen zonwering volgt van Vliet Kunststoffen de laatste trend op de voet. Unilux heeft Fractions op de markt gebracht. De manier om lichttoetreding en daarmee ook sfeer in een ruimte te bepalen. In een handomdraai kan de lichtinval of inkijk worden veranderd. Door de unieke vormgeving zijn Fractions uitermate geschikt om de ruimte een moderne en stijlvolle sfeer te geven”, laat Van Vliet weten.
Speciaal voor de kunststof kozijnen levert van Vliet het Yana Plus systeem, op maat gemaakte rolgordijnen. Plaatsing op onder andere draaikiepramen en leverbaar in transparante banen, prints, uni colors en verduisteringsstoffen. “Van Vliet kunststoffen is naast deze nieuwe trends nog altijd uw vertrouwde adres voor kunststof kozijnen, veranda’s, zonwering en rolluiken. Wilt u tijdens deze plaatsing nog van het voordelige btw-tarief genieten, dan heeft u nog maar een paar maanden.”

Btw-verlaging stopt
De tijdelijke verlaging van het btw-tarief voor renovatie en herstel van woningen ouder dan twee jaar stopt. Het verlaagde btw-tarief van 6 procent in plaats van 21 procent geldt alleen nog voor de werkzaamheden die worden afgerond voor 1 juli 2015. Het betreft de arbeidskosten voor onder meer het plaatsen van: kunststof kozijnen, glas, veranda’s, serres, garages, dakkapellen maar ook rolluiken en zonwering. “Van Vliet Kunststoffen bekijkt graag of u voor deze regeling in aanmerking komt en welke besparing het voor u oplevert.”

Meer dan 15 acties
De éénmalige acties en luxe extra’s op al de producten tijdens de open dag bij Van Vliet Kunststoffen maken een bezoekje aan de showroom meer dan waard. Bijvoorbeeld bij aankoop van kunststof kozijnen kunt u kosteloos kiezen voor een rechte las verbinding. “U krijgt 150 euro cash retour bij aanschaf van een door van Vliet Kunststoffen geplaatste veranda. Daarnaast 10 procent korting op de gehele collectie zonwering en rolluiken. Bekijk de advertentie elders in deze krant voor meer acties. Kortom, wanneer u denkt aan bouwen, verbouwen, renoveren of verfraaien van uw woning dan is een bezoekje tijdens tweede paasdag zeker een aanrader”, laat Van Vliet weten. De deuren zijn 6 april geopend tussen 10.00 en 16.00 uur. Van Vliet Kunststoffen is te vinden aan de Langenboomseweg 55 in Zeeland. Meer informatie: www.vanvlietkunststoffen.nl of bel: (04 86) 45 37 78.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant