Afbeelding

Nu heel veel gratis bij ByMaarten

Zakelijk 60 keer gelezen
UDEN - De lente is begonnen en dat wordt flink gevierd bij ByMaarten. U staat daarbij centraal, en kunt volop profiteren van de tijdelijke actie. Want wie nu een vloer bestelt van 20 vierkante meter oppervlakte of meer, die krijgt er heel veel gratis producten bij die de vloer completeren. Zo voordelig heeft u nog niet eerder een nieuwe houten, laminaat of pvc-vloer aan kunnen schaffen. Stuk voor stuk vloeren die ook nog eens aan de hoogste eisen voldoen.

[image=304895]

De vloeren van ByMaarten zijn geselecteerd op hun uitstraling, duurzame kwaliteit en betaalbaarheid. Het resultaat; het mooiste voor het minste. De collectie is per definitie uiterst betaalbaar. Nu is er zelfs sprake van extra voordeel. Want als u één van de komende dagen een bezoek brengt aan ByMaarten aan de Industrielaan 18 in Uden, dan profiteert u van extra voordeel. Zo krijgt u bij u bij uw bestelling (m.u.v. de vloeren uit de houtletstudio) een Silencio ondervloer ter waarde van € 6,95 per vierkante meter helemaal gratis. Het betreft een zeer duurzame kwaliteit, met een opvallend hoge warmte- en geluidisolatie. En er is meer…

Witte plinten en onderhoud
Alsof het nog niet genoeg is krijgt u er bovendien nog eens prachtige witte plinten bij ter waarde van € 4,95 per meter. Deze plinten zijn 7 centimeter hoog en 1,5 centimeter dik. Het betreft dé vloerentrend van dit moment! Omdat ByMaarten ook hecht aan goed onderhoud, ontvangt u bovendien 1 liter onderhoudsmiddel gratis. Drie acties in één dus. Daarom; bent u op zoek naar de mooiste vloer, breng dan zeker een bezoek aan deze opvallend ruim gesorteerde vloerenspeciaalzaak aan de woonboulevard in Uden.

Tweede paasdag
Vloershoppen is altijd leuk en gezellig. Tweede paasdag vormt echter daartoe traditioneel een heel bijzonder moment. Daarom is ByMaarten ook op deze dag geopend van 11.00 tot 17.00uur. Pak uw kans, en kom voor de mooiste (merk)vloeren in pvc, laminaat en hout naar de Industrielaan in Uden. Wilt u alvast meer weten? Ga dan snel naar www.bymaarten.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant