Afbeelding

Nieuwe directeur bij IBN Productie

Zakelijk 137 keer gelezen
UDEN - Wim van Wanrooij is de nieuwe directeur van IBN Productie. Hij is per 1 april bij IBN aan de slag gegaan. Hij volgt Ewald Timmen op die IBN na 12,5 jaar verruilde voor een nieuwe uitdaging en voor zichzelf is gestart.

[image=304897]

Van Wanrooij is afkomstig van Randstad Nederland waar hij vanaf 2010 werkzaam is geweest als directeur specialties (engineering, telecom, bouw, installatie en internationaal recruitment). Daarvoor werkte hij bij Yacht groep Nederland als directeur werving en selectie. Vanaf 2009 was hij daar actief als branchedirecteur industrie en competence directeur technology.
De nieuwe directeur van IBN Productie is 51 jaar, getrouwd, heeft twee dochters, is geboren in Heesch en is sinds 1991 woonachtig in Vinkel. IBN is er blij mee een nieuwe directeur uit deze regio gevonden te hebben. Voor Van Wanrooij is de stap van een bedrijf als Randstad naar IBN logisch en zeer bewust: "Ik wilde graag werken bij een bedrijf waar de mens voorop staat. IBN is zo’n bedrijf, een echte Social Enterprise."
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant