Afbeelding

Actie rond nieuwe website De Groot Hoveniers

Zakelijk 61 keer gelezen
VOLKEL - De Groot Hoveniers lanceert dit weekend een nieuwe website met een ludieke Paasactie. Woont u in Uden, Volkel en Boekel? Wees dan de eerste die een van de actieballonnen vindt en win een mooie tuin'check' of een schets van uw droomtuin.

[image=305070]

Onder het mom van 'we gaan de lucht in' heeft De Groot Hoveniers twee acties uitgezet met ballonnen. Zo zijn enkele ballonnen 'opgelaten' met daaraan vastgeknoopt een tegoedbon voor een tuincheck. Martijn de Groot: "Wie de ballon vindt, wint een gratis advies van onze onderhoudsexpert Marc van Welij. Hij maakt dan een uitgebreide inventarisatie van de kwaliteit van uw tuin aan de hand van een professionele checklist. Handig, want met zijn advies weet u meteen met welke ingrepen u de tuin weer helemaal op orde krijgt."

Selfie op Facebook

Daarnaast heeft De Groot Hoveniers op vijf geheime locaties in de regio ballonnen opgehangen. Op het Facebookaccount van de hovenier wordt vast een tipje van de sluier opgelicht over de mogelijke locaties. Degene die de locatie weet te vinden, wordt uitgenodigd een foto te plaatsen op Facebook van zichzelf bij de ballon. De beloning is een gratis tuinschets t.w.v. € … , een creatieve interpretatie van de tuin van uw dromen!

Moodboard-app
De acties zijn bedacht voor de lancering van een nieuwe website die De Groot Hoveniers ontwikkelde in samenwerking met het Udense bureau Rosegaar.nl. Niet zomaar een nieuwe site, volgens Martijn de Groot, maar een met een unieke en interessante troef: een moodboard-generator, een methode om online vast een eerste indruk samen te stellen van 'de tuin van je dromen'. "Voor zover we weten, zijn we daarmee de eerste in Nederland", aldus De Groot. Hij nodigt iedereen uit om het eens uit te proberen. U vindt de moodboard-generator op www.degroothoveniers.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant