Afbeelding

Hullie Guus op Hullie Paaseikesfestijn

Zakelijk 54 keer gelezen
UDEN - Het ultieme voorjaarsgevoel is er op Hullie Paaseikesfestijn. Zowel op eerste paasdag als op maandag tweede paasdag, morgen en overmorgen dus, kan iedereen mee doen met Hullie Paaseikesfestijn. Er zijn echte paashazen aanwezig en Hullie is op zijn paasbest versierd.

[image=305086]

Kinderen en volwassenen mogen mee doen met Hullie grote Paaskwis. De kinderen kunnen met Hullie paashaas op beide dagen om 11.30 of om 14.30 uur mee de Bedafse Bergen in om paaseieren zoeken. De volgende opdracht is Hullie paaseikes tellen, wie het kortst bij het juiste aantal zit heeft de meeste punten.

Kinderfeestje
Ook is er Hullie paasspeurtocht, door heel Hullie. In de knutselhoek wordt uiteraard ook een leuke paasknutsel gemaakt, die ook mee telt voor de einduitslag. Er zijn nog veel meer verassingen. Er is een kinderfeestje ter waarde van 100 euro te winnen. Dus doe allen mee met Hullie paaseikesfestijn. Er zijn geen extra kosten verbonden aan al deze activiteiten.
Uiteraard kan iedereen met Pasen ook terecht voor een diner en een drankje, want Hullie keukenbrigade staat er op zijn paasbest op. De menukaart is uitgebreid met diverse nieuwe gerechten.

Hullie Guus
Nieuw is de attractie met Hullie Guus. Dit is een interactieve regenboog, waar kinderen en volwassenen telkens nieuwe (educatieve) spellen kunnen spelen op diverse niveaus. Via internet kunnen er spellen toe gevoegd worden, zodat het spelen nooit hetzelfde is. En wat staat er aan het einde van de regenboog? Een pot met goud natuurlijk, want die Hullie Guus heeft natuurlijk weer geluk.

Meer informatie is te vinden op www.hullie.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant