Afbeelding

Irene’s EigenWijze Reizen: Out of the box

Zakelijk 365 keer gelezen
UDEN | ‘Out of the box.’ Een term die in het zakenleven veel gebruikt wordt. Maar out of the box als het om een vakantie gaat of een weekendje weg, hoe pak je dat aan? “Ik probeer het telkens weer, of het nu gaat om een weekendje Texel met een heerlijk ontspannen wolbad van echt Texels lamswol of eten bij een Vietnamese familie op het platteland van Vietnam. Slapen in mooie bijzondere locaties waar service hoog in het vaandel staat”, aldus Irene Wellerman van Irene’s EigenWijze Reizen.

“Je denkt zeker dat het onbetaalbaar is? Mijn laatste uitdaging was een weekendje Rome voor twee personen. Het moest bijzonder zijn, geen standaard hotel. Een budget van 600 euro voor 2 personen. Onmogelijk? Helemaal niet! Zeker ver uit het centrum dan? Zelfs dat niet. De vluchten worden uitgevoerd met Ryan Air en de overnachting is in een super lief Bed & Breakfast. Gevonden op loopafstand van het Colosseum. De Bed & Breakfast heeft vier kamers en de service is echt fantastisch en inclusief ontbijt. Omdat we binnen het budget van 600 euro bleven, hebben we voor de klant een bijzondere excursie geboekt. Bij Scooteroma, ga je met een Vespa of een oldtime Fiat 500 heel Rome door, met in dit geval het thema Food & Wine. Op een ludieke manier hebben mijn gasten alle highlights van Rome gezien onder het genot van heerlijke wijnen en kazen. Hoor ik daar wijnen? Dat mag toch helemaal niet als je nog scooter moet rijden? Oh ja dat was ik nog vergeten te vertellen. Je hoeft niet zelf te rijden, je wordt gereden. Heerlijk toch?!”

[image=305181]

Interesse?
“Ik kom bij u thuis of op kantoor en daarnaast ben ik per 1 april te bezoeken bij Grenzeloos By Van Oort aan de Vijverlaan 1 te Uden”, vertelt ze tot slot.
Aanvragen kunnen uiteraard ook telefonisch op 06¬46121185 of per e-mail:. Online: www.personaltouchtravel.nl/reisadviseur/irene-welleman.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant