Afbeelding

Grootste koikarpersbeurs van Europa in Kalkar

Zakelijk 116 keer gelezen
KALKAR (D) | InterKoi 2015, de grootste indoorbeurs voor koi (Japanse karpers) in Europa, wordt op zaterdag 25 en zondag gehouden in de Messe Kalkar (Duitsland), net over de grens bij Gennep.

[image=305448]

De circa 100 exposanten van InterKoi bieden op de verkoop- en vakbeurs alles rond de thema’s tuin, vijvers, bonsai, aquaria, techniek, voer, advies, verzorging, onderhoud en tuinaanleg. Op InterKoi zijn behalve tuinvijvers en koi ook weer exposanten uit de aquariumbranche. Naast kempvissen zijn er ook Chinese zuigkarpers, Notropis chrosomus (Rainbowshiner), discusvissen en garnalen.
Tevens zijn op InterKoi schitterende boomdesigns te zien van een van de grootste bonsai- en boomvormenspecialist in Europa, die ook gekocht kunnen worden. Op InterKoi wordt een bonsai-expositie van internationale topklasse gepresenteerd.
De combinatie van koi- en kempvissenwedstrijd en verkoopbeurs tegelijk biedt de bezoekers de mogelijkheid uitvoerige informatie te vergaren, te kopen of vol bewondering te kijken naar de enorme hoeveelheid koi, aquaria, kempvissen en bonsai. Een tombola biedt op beide dagen de kans mooie prijzen te winnen. De toegangstickets van InterKoi kunnen daarvoor als gratis lot gebruikt worden.

Algemene informatie
Het beursterrein bevindt zich direct naast het pretpark en het hotel ‘Wunderland Kalkar’. Bezoekers van InterKoi kunnen het beursbezoek dus combineren met het pretpark en het uitgebreide aanbod van het hotel. De toegangsprijs voor de beurs voor volwassenen bedraagt 10,00 euro, voor kinderen (tot 1.30 meter) 5,00 euro en een combiticket voor beurs en pretpark kost voor een volwassene 25,00 euro en voor kinderen (tot 1.30 meter) 20,50 euro.
Parkeren is gratis. Er rijdt een shuttlesbus naar de Messe. Info: www.interkoi.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant