Afbeelding

‘Het Prentenpaleis’ in De Garf

Kunst en cultuur 8 keer gelezen
ZEELAND - Het Landerdse Theaterspoor loopt op zondag 19 april door Zeeland. Om 14.00 uur speelt Theatergroep Opslag voor Cacao voor iedereen vanaf 3 jaar ‘Het Prentenpaleis’, een muzikale voorstelling in een getekende wereld.

[image=305449]

"Prinses Maupje en de koningin leven samen in een prachtig paleis. Op een dag krijgt de koningin een cadeau: een schilderij waar ze zelf op staat. De koningin is zò trots, dat ze besluit om een groot feest te geven. Ze gaat meteen aan het werk om het feest voor te bereiden. Het valt niet mee om alles op tijd af te krijgen: ze moet de gasten uitnodigen, het paleis opknappen én ze moet Maupje leren om een echte prinses te zijn. De prinses moet plechtig beloven niet aan het schilderij te komen en zich netjes te gedragen. Maar Maupje is nogal een springkonijn en hoe ze ook haar best doet, het gaat steeds per ongeluk mis. Het is lastig voor een springkonijntje om een echte prinses te zijn", laat Theaterspoor weten.

Informatie
‘Het Prentenpaleis’ staat in Gemeenschapshuis De Garf aan de Kerkstraat 35 in Zeeland. Kaarten kosten vier euro en zijn te koop in De Garf. Reserveren kan ook via of (0413) 247 684. Een voorproefje van de voorstelling is te zien op www.theaterspoor.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant