Afbeelding

Art-Inn; kunstenaars met beperking exposeren

Kunst en cultuur 22 keer gelezen
UDEN- Mooie, ontroerende en indrukwekkende schilderijen gemaakt door mensen met een lichamelijke of verstandelijke beperking. Deze zijn op vrijdag 17 april op de 2de Art-Inn te bewonderen bij OpenOfferte.nl in Uden. Art-Inn is een initiatief van Noble-Art.

[image=305469]

Door Noble-Art krijgen kunstenaars met een beperking meer zelfvertrouwen en erkenning. "Noble-Art geeft met Art-Inn, kunstenaars de gelegenheid hun creaties te laten zien. Om aan te tonen dat kunst een onbegrensde uiting kan zijn van vorm, gevoel en waarde."
Vrijdag 17 april zijn de mooiste creaties te bewonderen van onder andere Danielle, Huub, Joyce en Merel op de Loopkantstraat 19 in Uden. "Door de kunstobjecten tentoon te stellen en te verkopen, zien, voelen en ervaren de kunstenaars met een beperking dat anderen hun kunst waarderen. Alle opbrengsten die via dit initiatief gegenereerd worden, gaan direct terug naar de kunstenaars. Hiermee worden onder andere materialen gekocht voor nieuwe creaties. '

Art-Inn, vrijdag 17 april aan de Loopkantstraat 19 in Uden. Iedereen is vanaf 13.00 uur welkom. Een leuk extraatje; tijdens de Art-Inn krijgt iedereen 25% korting op alle kunst. Op Facebook is er een evenement aangemaakt waar geïnteresseerden zich kunnen aanmelden. Noble-Art is een maatschappelijk initiatief van OpenOfferte.nl en iZZi-WorkX.

[image=305467][image=305468]
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant