Afbeelding

Zeelandse fietsvrouwen zoeken gezelschap

Sport 32 keer gelezen
ZEELAND - WSC-Zeeland hield eind maart een informatieavond voor vrouwen die in groepsverband willen fietsen. Op die avond werden meteen spijkers met koppen geslagen: op 1 april gingen de 6 vrouwen op de racefiets een rondje maken.

[image=305489]

Een week later was de groep al gegroeid tot tien vrouwen. De trainingen worden verzorgd door twee ervaren fietsers van WSC-Zeeland. Zij zorgen voor een leuke route, passende snelheid, veiligheid en een verantwoorde opbouw. Allemaal ervaren ze de extra’s van gezamenlijk fietsen: gezelligheid gecombineerd met sportiviteit. Een prima combinatie die zorgt voor extra motivatie. “Eerst bleef het vaak bij een voornemen, nu kijk ik uit naar de woensdagavond, dat is mijn fietsavond”, zegt één van de deelneemsters.
In de groep beginnende fietssters is nog volop ruimte om je aan te sluiten. Ze trainen elke woensdag om 18.30 uur en vertrekken bij het gemeentehuis in Zeeland. “Wil je het ook eens proberen? Deelnemen is de eerste maand gratis. Stuur een mail naar info@WSC-Zeeland.nl om je aan te melden.”
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant