Afbeelding

Thermae Son opent wijnkliniek San Vino

Zakelijk 80 keer gelezen
SON | Dat wijn behalve lekker ook gezond is, werd inmiddels afdoende bewezen. Maar dat druiven ook een levensverlengende uitwerking hebben op de huid is minder bekend. De therapeutische kracht achter dit fenomeen zijn de polyphenolen die zich in de druivenpitjes bevinden. Deze krachtige antioxidanten versterken het immuunsysteem van de cellen en beschermen tegen huidverontreiniging, huidveroudering en rimpels. Op basis hiervan ontwikkelde Healthresort Thermae Son in Son en Breugel een speciaal schoonheidsconcept dat uniek is in Nederland.

[image=305564]

Natuurlijk, drinkt u daar ook een goed glas wijn bij, dat maakt deel uit van de therapie, maar de basis van deze vinotherapie ligt in een speciale crème: een samenstelling van rode wijnextract, koudgeperste druivenpitolie en natuurzuiver druivenpitextract. Voor de lichaamsbehandelingen worden alle ingrediënten tijdens de kuur zelf gemengd waarna het lichaam zorgvuldig wordt gemasseerd.
Een San Vino wijnkuur zorgt voor een mooie strakke huid, maar het beschermt ook de huidcellen tegen veroudering. Dat gebeurt door een andere werkzame stof die in druiven voorkomt: procyanidin (OPC). De ondersteuning die dit element biedt, is vele malen groter dan wat vitamine C kan doen. Daarom bestaat deze wijnkuur uit verschillende behandelingen, variërend van gelaatsbehandelingen, full bodymassages, een lichaamsbalsem met druivenpittenolie of een intense borstelmassage met rodewijncrème.
Info: http://www.thermaeson.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant