Afbeelding

Smart Living Home Experience On Tour in Uden

Zakelijk 88 keer gelezen
UDEN | Van 24 tot en met 26 april organiseren Ben van Dijk Electronics en ElectroStyling de Smart Living Home Experience On Tour. Beleef tijdens deze inspirerende show de nieuwste smart technologieën voor in en om het huis.

[image=305579]

De eenvoud van streaming muziek, prachtige automatische verlichting, slimme beveiligingssystemen, de nieuwste smart TV’s en het comfort van elektrisch bediende gordijnen zijn allemaal te bewonderen tijdens de Smart Living Home Experience On Tour. Alles in en om de winkel van Ben van Dijk staat in het teken van Smart Living. Bovendien is er de mogelijkheid om kennis te maken met de ElectroStylist en te ervaren wat innovaties voor iedereen persoonlijk kunnen betekenen. Dit alles onder het genot van een hapje en een drankje. De ElectroStylist adviseert over de juiste smart technologie in het interieur, zorgt voor een perfecte installatie en biedt training en ondersteuning voor de gebruiker.
Het combineren van technologie en interieurstyling zorgt dat elektronica echt onderdeel wordt van het interieur. Kom langs van 24 tot en met 26 april en beleef, ervaar en geniet van smart oplossingen voor in en om het huis. Kijk voor meer informatie op www.electrostyling.nl

Over ElectroStyling
ElectroStyling is het smart interieuradviesbureau van Nederland. Het brein achter ElectroStyling is Rudirick de Jong, onder andere bekend van de SBS-programma’s Het Snoer Om en SmartLife. Inmiddels heeft ElectroStyling veertien gecertificeerde en opgeleide stylisten die ieder in hun eigen regio in Nederland werkzaam zijn. Het doel van ElectroStyling is om smart living bereikbaar te maken in Nederland.
Het complete cursusprogramma voor de ElectroStylist is ontwikkeld in samenwerking met gerenommeerde opleidingsinstellingen en wordt ondersteund door brancheorganisatie UNETO-VNI en OFED, het opleidings- en ontwikkelingsfonds voor de elektrotechnische detailhandel. Kijk voor meer informatie op: www.electrostyling.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant