Afbeelding

De Winter media groep lanceert 'Klik op Voordeel'

Zakelijk 27 keer gelezen
UDEN - De Winter media groep in Uden lanceert Klik op Voordeel. Met dit voordeelplatform bieden wij u diverse voordelen. Gezien er in deze periode jaarafrekeningen van uw energieleverancier op de mat vallen, willen wij u graag helpen met het besparen op uw energiekosten. Wat kunt u eigenlijk besparen?

Uw besparing kan oplopen tot honderden euro’s per jaar. Veel mensen zijn namelijk al jaren bij hun huidige energieleverancier of zijn zelfs nog nooit overgestapt. Vaak denken mensen dat overstappen een gedoe is en dat ze maar een paar euro’s kunnen besparen. Met al die cijfertjes op uw jaarnota is het ook best lastig om uw voordeel goed uit te rekenen. Daarom willen wij u ontzorgen, geen gedoe!

[image=305604]

Samen sterker!
De Winter media groep biedt u met ‘Klik op Voordeel’ voordelige energietarieven die middels een collectieve inkoopactie zijn behaald. U kunt kiezen uit een energiecontract voor één of drie jaar. Afhankelijk van uw huidige energiecontract en jaarverbruik kan dit een besparing opleveren tot wel honderden euro´s per jaar. De aanbiedingen zijn gebaseerd op vaste energietarieven, dus geen tussentijdse verhogingen gedurende de contractperiode. Meld u aan op onze website en ontvang binnen één minuut per e-mail uw persoonlijk aanbod. Beschikt u niet over internet, dan kunt u ook onderstaande bon insturen of ons even bellen. Onze onafhankelijke klantenservice helpt u graag en persoonlijk! Dat is toch even anders dan een anoniem callcenter van een commerciële marktspeler. U kunt dan alsnog bekijken of u er gebruik van wilt maken of niet. Uiteraard verzorgen wij voor u de overstap, u hoeft niets te doen.

• Lage tarvieven
• Deelname gratis én vrijblijvend
• Wij rekenen gratis uw besparing uit
• Geen gedoe, wij regelen uw overstap

Bespaarservice
Via ons voordeelplatform www.KlikopVoordeel.nl kunt u ook gratis en vrijblijvend gebruik maken van onze energie bespaarservice. In samenwerking met onze inkooppartner Energiebesteding berekenen wij op basis van uw laatste jaarnota wat u kunt besparen door over te stappen naar een voordeliger energieaanbod. Energiebesteding is overigens geen energieleverancier, maar een onafhankelijke inkooporganisatie.

Eenvoudig besparen
Ga naar www.klikopvoordeel.nl en ontvang binnen 1 minuut uw energieaanbod. U kunt ons ook bellen op 085 - 486 33 65 of stuur de bon (die in de weekbladen staat) in een gesloten en gefrankeerde envelop naar: ‘Klik op Voordeel’, Postbus 26 5400 AA Uden.

Op ons voordeel platform www.klikopvoordeel.nl kunt u overigens ook gebruik maken van onze collectieve zonnepanelen aanbieding of de allernieuwste LED lampen die 85% minder stroom verbruiken dan uw traditionele gloeilamp.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant