Afbeelding

Retraitehuis werkt samen met Fysiotherapie4all

Gezondheid 122 keer gelezen
UDEN - Het Retraitehuis is een samenwerking gestart met Fysiotherapie4all. Fysiotherapie4all biedt naast fysiotherapie aan bewoners van het Retraitehuis ook de mogelijkheid tot fysiotherapie voor andere belangstellenden. Cliënten kunnen terecht voor behandeling en revalidatie van klachten zoals schouder-, knie- en rugklachten, maar ook om te revalideren na een beroerte, bij dementie, bij de ziekte van Parkinson of voor valpreventietraining.

[image=305612]

Het Retraitehuis beschikt over twee behandelkamers en een oefenruimte waardoor Fysiotherapie4all optimale behandelingen/zorg kan geven. Ook beschikt het Retraitehuis over een gesloten tuin, waar indien nodig de mogelijkheid is om buiten te oefenen.
Fysiotherapeuten Jacinthe Segers en Leonie de Graaf zijn positief over de samenwerking met het Retraitehuis: 'Op deze ruime locatie en met de vernieuwde apparatuur kunnen wij de bewoners van het Retraitehuis en patiënten van buitenaf optimaal behandelen'.
De samenwerking met Fysiotherapie4all sluit aan bij de visie van het Retraitehuis dat zij in open verbinding staat met de Udense samenleving. Het Retraitehuis is een open huis en steeds meer mensen komen bij het Retraitehuis langs. In dat verband, zo bevestigt Bob Pluijter, directeur-bestuurder bij het Retraitehuis, is onlangs het café D'n Blauwe Engel geopend en is een professioneel biljart beschikbaar gekomen.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant