Afbeelding

Orthopedie Bernhoven ontvangt Pluscertificaat Achmea

Gezondheid 225 keer gelezen
UDEN - De vakgroep orthopedie van Bernhoven ontving gisteren uit handen van Marianne Baatz, inkoper medisch specialistische zorg bij Achmea het Pluscertificaat 2015 voor het vervangen van een knie.

[image=292553]

Orthopedie Bernhoven ontvangt het Pluscertificaat 2015 voor het vervangen van een knie omdat het ziekenhuis goed scoort op ervaringen van patiënten, het percentage wondinfecties, percentage noodzakelijke heroperaties en niet bovengemiddeld snel voor een operatie kiest, terwijl er nog andere opties voor behandeling zijn.
Om in aanmerking te komen voor het Pluscertificaat moeten instellingen naast hier boven genoemde criteria ook voldoen aan door Achmea gestelde eisen voor patiëntveiligheid. Bernhoven behoort nu tot een van de vijftien ziekenhuizen in Nederland dat het Pluscertificaat 2015 voor het vervangen van een knie heeft gekregen.
De orthopedisch chirurgen van Bernhoven hebben vorige maand nog een lezing gegeven over artrose van de knie en de behandelmogelijkheden tijdens een zeer druk bezochte avond in het kader van Dokter op Dinsdag@Bernhoven. De toekenning van het Pluscertificaat is voor de vakgroep orthopedie een erkenning voor hun expertise, inzet en betrokkenheid bij hun patiënten.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant