Afbeelding

Picknick met een Klik wederom geslaagd evenement

Zakelijk 117 keer gelezen
UDEN/VEGHEL - De weergoden waren goed gezind op donderdag 16 april, toen Klooster Bethlehem, te Haren (Oss) het decor was voor de vierde editie van Picknick met een Klik. Het zonnetje lachte de achttien (kansrijke) ondernemers en zes topondernemers tegemoet, terwijl zij een Klik met elkaar zochten. Met ‘Versterken door verbinden’ gaat deze Picknickdag de boeken in als geslaagd evenement.

[image=305639]

De gespannen indruk die sommige deelnemers bij binnenkomst maakten, duurde niet lang. De spits werd afgebeten in de mooie Kapel. Hier vertelden de topondernemers (ook wel inspirators genoemd) over hoe zijzelf ooit waren begonnen. Ook was er ruimte om aan hen vragen te stellen. Door de oprechte verhalen, wijze uitspraken en mooie anekdotes, was het ijs direct gebroken.

Speeddates
Tijdens de speeddates werden de inspirators 18 keer drie minuten aan de tand gevoeld. Hierna bepaalde de deelnemers hun top drie keuze. “De drie minuten vliegen om. Toch wist ik vrij snel met wie ik een Klik had en met wie juist niet”, aldus één van de ondernemers. Nadat de organisatie de Kliks had bepaald, vond de onthulling in de tuin plaats van het klooster. Daarna genoten de deelnemers met hun inspirators van een heerlijke picknick.

Wisselwerking
Rachel van de Greef, initiatiefneemster van Picknick met een Klik straalde van top tot teen. “Te gek, het klopt alweer! Het blijft bijzonder om de wisselwerking tussen de kansrijke ondernemers en inspirators te zien. Ze vinden inspiratie bij elkaar, doordat de gemene deler ‘ondernemerschap’ is. Dan maakt branche, ervaring en prestatie niet meer uit. Doordat mensen zichzelf kwetsbaar opstellen, ontstaat de Klik natuurlijk. Dat is de kracht van Picknick met een Klik.”

[image=305640]

Vervolgtraject
De dag wordt vol energie afgesloten. De deelnemers gaan naar huis met nieuwe inzichten en ideeën. De komende maanden gaan zij nog veel meer leren van hun inspirator. In september worden de successen gedeeld tijdens een speciale afsluitdag.

De klik
Dit jaar bestaat de groep inspirators uit: Abel Slippens, Bob Hutten (Hutten), Cees Welten, (Welten), Huub Fransen (Fransen Gerrits), Sabine Hulsman (The Cookie Company) en Peter van Tilburg (Van Tilburg Mode). Allen doorgewinterde ondernemers die de starters graag helpen bij hun vragen. Zij committeren zich elk tot minimaal vier uur gratis inspiratie, begeleiding en/of coaching.

Partners
Dat niet alleen ondernemend Brabant gelooft in Picknick met een Klik, blijkt wel uit de partners, die dit initiatief ondersteunen. Deze editie van Picknick met een Klik wordt mogelijk gemaakt door OndernemersLift+, Rabobank Hart van Brabant, Rabobank Uden-Veghel en Rabobank Hart van De Meierij. Meer informatie vind je op: www.picknickmeteenklik.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant