Afbeelding

Schutters Concordia in de prijzen

Sport 52 keer gelezen
ZEELAND - Handboogschutters van Concordia Zeeland zijn bij de rayonkampioenschappen in de prijzen gevallen. Op verschillende plaatsen in Brabant vonden wedstrijden voor de 25 meter plaats.

[image=305717]

Melissa Verhoeven won zaterdag bij de compound aspiranten in Drunen een gouden medaille. Wout van Gerwen won in de cadettenklasse II een zilveren medaille bij de recurveschutters in Schaijk. Bij de damescadetten was Famke Verbruggen succesvol met een zilveren medaille. Sven van Tiel en Jarno Waardenburg vielen net buiten de ereplaatsen in cadettenklasse I.
Zondag waren de masters recurve actief in Boekel in de eerste klasse was er een vijfde plek voor Marcel van Hout en zesde plaats voor Jos Merkx. De herenrecurve schoten in Volkel hun rayonkampioenschap. In de eerste klasse recurve was er een overtuigende overwinning voor Corné van Summeren. Het succes voor Concordia werd compleet gemaakt door Mark van Tiel met een zwaarbevochten derde plaats. In recurve heren derde klasse schoot Maurice Platenburg zich naar een vijfde plaats.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant