Afbeelding

Music Night nieuw evenement in Markant

Kunst en cultuur 36 keer gelezen
UDEN - Twee avonden lang kan Uden gaan genieten van Nederlandse hits in Markant. Op vrijdag 23 en zaterdag 24 oktober komt muzikaal Uden bijeen op de Music Night 2015. Muziekvereniging de Eendracht, Feestband de Dop, Daan Rijkers, Rare Vocals en Sjanz gaan los met het thema: Nederlandse muziek in een Ujes jasje.

[image=305766]

Voorzitter Gerard van Osch van de Eendracht: “Met onze nieuwe dirigent Sjef Ipskamp, een getalenteerde groep muzikanten en de evenementenzaal van Markant, gaan we twee avonden lang een ontzettend mooi feestje bouwen. Daar wil je bij zijn.”
De commissie Music Night is al een half jaar bezig en kwam al heel snel met het thema Nederlandse muziek in een Udens jasje. Gerard: “Nederlande muziek is niet per definitie Nederlandstalig. We gaan van het jazzyachtige van Caro Emerald naar rap van Daan Rijkers. Om vervolgens via een songfestivalmedley bij André Hazes te komen. Het wordt een super muzikale avond van uitersten.”

Feest
Met inbreng van de verschillende andere artiesten, zoals bijvoorbeeld de Dop en Daan Rijkers, komen de muzikale stromingen aan bod. Voorzitter Desiree van Cuijk van de commissie: “We hebben elke avond meer dan zeventig muzikanten op het podium staan. Dat is uniek. En we gaan de zaal natuurlijk een gezellige ‘Hollandse’ sfeer geven. Ook de afterparty mag er zijn.“
Van Osch: “Het worden geen traditionele optredens. We gaan voor een avond waarbij we het publiek gaan vermaken. Niet alleen muziek, maar ook zang en dans. Geen rijen stoelen, maar statafels en een dansvloer. Een lekker glaasje, hapje en goede muziek. De hele setlist is al klaar, maar we gaan nog niet alles verklappen. Het wordt een feestje voor Uden.”

Kaarten kosten 12,50 euro, inclusief garderobe. www.markantuden.nl
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant