Afbeelding

Jan Linders Supermarkt verlaat Uden

Zakelijk 180 keer gelezen
UDEN “We kunnen in Uden ons spel niet spelen”, vertelt Arjan Barten van het hoofdkantoor van Supermarkt Jan Linders. De vestiging in Uden aan de Bitswijk gaat daarom sluiten op zaterdag 30 mei. Er vallen geen ontslagen.

[image=306030]

“Het filiaal in Uden is volgens een verouderde formule’, vertelt Arjan Barten. “We hebben de locatie aangehouden omdat we ons oog op Uden-Zuid hadden laten vallen. Om ons daar te kunnen vestigen was er de eis dat we al een vestiging in Uden moesten hebben. De vestiging daar gaat niet door en daar zijn we zeer ontstemd over. Dáár hadden we de nieuwe Jan Linders-formule volledig kunnen laten zien. In de huidige locatie is dat niet mogelijk en lopen de omzetten daardoor terug. Woensdag zijn onze medewerkers ingelicht. De dertig medewerkers worden niet ontslagen, maar kunnen in andere filialen aan de slag!”
Jan Linders heeft onder meer fillialen in Mill, Erp en Sint Anthonis. Het pand aan de Bitswijk is geen eigendom van Jan Linders. Dichtstbijzijnde supermarkt voor de Bitswijk is na 30 mei de Jumbo aan het Muziekplein.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant