Afbeelding

Competitiewedstrijd atletiek in De Kuip

Sport 40 keer gelezen
UDEN - In stadion De Kuip van de Udense atletiekvereniging De Keien Atletiek wordt zondag 3 mei een competitiewedstrijd gehouden, waarbij seniorenteams uit Nederland tegen elkaar strijden op diverse onderdelen. Ook de mannenploeg van De Keien Atletiek doet die dag mee.

[image=306325]

De mannenteams die verder deelnemen zijn Atletiek Maastricht, AV Attila, AV Generaal Michaelis, AV Wijchen, Eindhoven Atletiek, ESAV Asterix, Nijmegen Atletiek, NSAV 't Haasje, Prins Hendrik, Scorpio en Spado. Bij de vrouwen strijden nagenoeg dezelfde ploegen om de prijzen, met uitzondering van Attila Eindhoven Atletiek en De Keien Atletiek. De vrouwenploeg van Rotterdam Atletiek en AV '56 zijn ook van de partij.
Tijdens de competitiewedstrijd, die om 12.00 uur van start gaat, zijn verschillende onderdelen te zien: 100 meter, 200 meter, 400 meter, 400 meter horden, 3.000 meter, hoog- en verspringen, speerwerpen, kogelstoten, polsstokhoogspringen, hink-stapspringen, discuswerpen, 3.000 meter steeple en estafette (4x100 meter).
Het eerste onderdeel gaat om 12.00 uur van start. Tot en met 16.00 uur kan het publiek de deelnemers in actie zien. Kijk voor meer informatie op www.dekeienatletiek.nl.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant