Afbeelding

Nieuwe lunchroom in kringloopwinkel Uden

Zakelijk 360 keer gelezen
UDEN - Horeca-ondernemer Willy van Poppelen is een nieuwe lunchroom begonnen in de Udense kringloopwinkel. ‘De Inloop’ opende op 16 april op de plek van de voormalige koffiehoek. “Het is heel anders van voorheen”, vertelt Van Poppelen.

[image=306417]

De horecaondernemer is een bekend gezicht in Uden. Zo was hij eerder uitbater van Broodje Boetiek, de Baronie en de Poppelhof. Even had hij er genoeg van, maar het ondernemersbloed blijft stromen. “De horeca blijft kriebelen”, zegt de Udenaar. Nu begint hij met De Inloop een nieuw avontuur. “De voormalige koffiehoek werd door de eigenaren zelf gerund. Omdat zij er geen tijd meer voor hadden, werd er gezocht naar een andere uitbater. Dat ben ik uiteindelijk geworden.” Het gedeelte is flink aangepakt: “Het was eerst een open ruimte, nu staan er wanden om De Inloop af te scheiden van de kringloopwinkel. Vrijwilligers van de kringloopwinkel hebben de zaak mee helpen verbouwen. Het interieur heeft een likje verf gekregen en er is een bar geplaatst. Daardoor is het heel anders dan voorheen”, zegt Van Poppelen.

Menu
De kaart van De Inloop is divers. Bezoekers kunnen er terecht voor een gemakkelijke hap, maar ook een luxe maaltijd. “We maken gerechten zelf, zoals worsten- en saucijzenbroodjes. Iedere week is er een nieuwe weekschotel en elke maand wordt een ‘broodje van de maand’ uitgelicht”, vertelt Van Poppelen. Ook het gebak is huisgemaakt. “Mijn dochter maakt de mooiste taarten. Die verkopen we hier en mensen kunnen ze ook bestellen. Dat geldt trouwens voor alle gerechten; al het eten kan hier afgehaald worden. Dat is handig voor bijvoorbeeld werknemers van bedrijven in de buurt.”

Openingstijden
De Inloop is van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 17.00 uur geopend, met uitzondering van vrijdag; dan sluiten de deuren pas om 20.00 uur. Op zon- en feestdagen is De Inloop gesloten. “Om de opening te vieren, krijgen klanten tot en met zaterdag koffie of thee met huisgemaakt gebak of een huisgemaakt worsten- of saucijzenbroodje voor drie euro.” De Inloop is gevestigd aan de Loopkantstraat 25b. Meer informatie: (06) 27 44 40 79 of op www.facebook.com/deinloop.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant