Afbeelding

Wandel info-avond bij Intersport Superstore

Zakelijk 22 keer gelezen
UDEN - Nederland is een wandelland bij uitstek. Niet alleen tijdens de befaamde Vierdaagse van Nijmegen lopen Nederlanders warm voor deze tak van sport, het hele jaar door trekken tienduizenden mensen de wandelschoenen aan. Ook dan geldt; een goede voorbereiding is het halve werk. Wandelsport is een specialisme bij Intersport Superstore Uden. Om dit specialisme nog een eens extra te onderstrepen, maar ook om aan te geven dat Intersport Superstore graag betrokken is bij de wandelsportbeoefenaars organiseren zij op maandag 11 mei om 19.00 uur een wandelinfoavond.

[image=306590]

"Velen nemen echter een loopje met die goede voorbereiding. Heel jammer. Wandelen is natuurlijk een fantastische ontspanning. Maar wie van de ene op de andere dag veel meer kilometers loopt dan hij of zij gewoon is, kan van een koude kermis thuiskomen. Ook wandelen vergt namelijk training. En schoenen of kleding die irriteren, kunnen het plezier ook flink bederven", aldus Intersport. "In samenwerking met een viertal experts die zich tot de top van wandelsport mogen rekenen zal er op verschillende vlakken nuttige informatie verstrekt worden. Elbert van Mourik, eigenaar van Wandel en Beweegschool 4 Fun Fit, komt uitleg geven over wandeltechnieken en hoe je je het beste voor kunt bereiden op meerdaagse wandeltochten. De volgende gastspreker is iemand van Hanwag die alles kan vertellen over wandelschoenen in breedste zin van het woord, maar ook alles over het gebruik hiervan met items zoals comfort, demping, steun, grip en afwikkeling."
De expert van het outdoormerk Columbia zal bezoekers bijpraten over het belang van functionele kleding en accessoires. Functionele producten moeten lekker zitten, mogen nooit schuren en moeten afgestemd zijn op het weer. Regen of extreme hitte kunnen het plezier van een leuke wandeltocht immers behoorlijk bederven.
De Wandel info-avond is maandag 11 mei vanaf 19.00 uur; een must voor de fanatieke wandelaar. Aanmelden via www.intersportsuperstore.nl of tel. (0413) 33 29 44.
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Uit de krant